Compleet nieuwe voor en achter tuin.

Complete voor en achtertuin in Asten.

 

Deze tuin had een brede coniferenhaag en was toe aan vernieuwing. Daarom was het nu tijd voor complete renovatie van deze tuin met een nieuwe schutting.

 

Na het maken van het ontwerp van de tuin, en een keuze gemaakt te hebben voor de terrastegels en beplanting is er gestart met de aanleg van deze complete voor en achtertuin. Ook is er een nieuwe schutting geplaatst.

Voor meer privacy in de tuin hebben we gekozen om beuken leibomen te plaatsen, deze zijn hoog en voorkomt inkijk in je tuin.

We hebben drie terrassen gemaakt in deze tuin, zodat je op elk tijdstip van de dag kan kiezen voor zon of juist schaduw.

Om een contrast te creëeren tussen de paden/oprit en terrassen is er voor twee soorten tegels gekozen, de paden en oprit voor Geosenza puro carbonato 30×20, en de schellevis 60×60 voor de terrassen.

De trampoline is ingegraven en erom heen is gras gezaaid. Er zijn ook twee grasveldjes ingezaaid. Hierin hebben we een appelboom geplant en een bestaande magnoliastruik behouden. In de voor en achtertuin komt er een taxushaag terug.

We hebben een beukenhaagblok en vaste beplanting aangeplant. Hierbij houden we rekening met de hoogte van de planten en de bloeiperiode zodat je het hele seizoen kan genieten van je tuin.

 

Wij zijn trots op het resultaat. Een mooie strakke maar vooral sfeervolle voor en achtertuin.

Bedankt voor het vertrouwen in ons!